Project in Den Helder

Van creatie tot realisatie: bij KEN & Van Slageren staan passie en kwaliteit voorop. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid, wat de kern vormt van onze unieke samenwerking. Voor onze opdrachtgevers hebben we met trots een complete nieuwe keuken en vloerrenovatie mogen realiseren. Dankzij onze toewijding en expertise kunnen wij een naadloze ervaring bieden, met slechts één aanspreekpunt van creatie tot realisatie.

Project bekijken

Project in Den Helder

Van creatie tot realisatie: In samenwerking met "Mooi Toch" hebben wij een complete vloer-, badkamer- en toiletrenovatie mogen realiseren. We hebben de oude vloer vervangen door onze Rugged Quartz-gietvloer, die ook terugkomt in de badkamer. De Rugged Quartz-gietvloer is gegoten in de kleur "Summer Beach", en voor de wanden in de badkamer en het toilet is gekozen voor grootformaat keramische tegels in een bijpassende kleur. Eén aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Project bekijken

Project in Den Helder

Van creatie tot realisatie: We hebben de oude vloer en dekvloer verwijderd, een vloerverwarmingssysteem geplaatst, een nieuwe zandcementdekvloer gestort, een click PVC-vloer geleverd en gelegd, en een complete badkamer- en toiletrenovatie uitgevoerd met door ons geleverde XL-tegels 60x120 cm. Eén aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Project bekijken

Project in Den Helder

Van creatie tot realisatie: Een complete vloer-, badkamer- en toiletrenovatie. We hebben de oude vloer en tegels in de badkamer en het toilet verwijderd, een nieuw vloerverwarmingssysteem aangebracht, keramische tegels in XL-formaat (80x80 cm) geleverd en geplaatst in alle ruimtes, en deze prachtige vloer afgewerkt met hoog afgewerkte MDF-plinten en kitwerk. Eén aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Project bekijken

Project in Den Helder

Van creatie tot realisatie: complete vloerrenovatie met XXXL-formaat 120x280 keramische tegels, twee complete badkamer- en toiletrenovaties met XXL-formaat 120x120 keramische tegels, gecombineerd met een prachtige, op maat gemaakte keuken en badmeubel. Één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Project bekijken

Project in Den Helder

Van creatie tot realisatie: Complete renovatie! Installeren van nieuwe vloerverwarming, het aanbrengen van een nieuwe dekvloer, en het plaatsen van een complete nieuwe vloer. Daarnaast de renovatie van een droomkeuken, badkamer en toilet. Alle ruimtes zijn voorzien van een prachtige XXL keramische grijze tegel met houtlook, die een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Met slechts één aanspreekpunt van creatie tot realisatie.

Project bekijken

Project in Amstelveen

Van creatie tot realisatie: Voor de begane grond inclusief het buitenterras leveren en installeren wij 150 m² aan XXL-formaat keramische tegels (100x100 cm). Op de 1e en 2e verdieping verzorgen wij de egalisatiewerkzaamheden, leveren en installeren wij een prachtige visgraat PVC-vloer. Daarnaast doen wij de tegelwerken van 3 toiletten en 4 badkamers. Één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Juni 2024

Project in Assendelft

Van creatie tot realisatie: Voor dit luxueuze begane-grond appartement van meer dan 150m² in Assendelft mogen wij een prachtige keramische tegelvloer met op maat gemaakte keramische tegelplinten leveren en monteren. Er is gekozen voor een warme zandkleurige XXL-vloertegel met het formaat 90x90 cm. De vloer is doorgelegd in het gehele appartement, zodat de verschillende ruimtes met elkaar verbonden worden en naadloos in elkaar overgaan. Eén aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Juli 2024

Project in Aerdenhout

Van creatie tot realisatie: 118,5 m² schuren van restvocht in de anhydriet dekvloer en deze tegelklaar maken, 118,5 m² tegelwerken met keramische vloertegels in XXL-formaat (120x120). Één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Augustus 2024

Project in Akersloot

Van creatie tot realisatie: Naast het verzorgen van een complete renovatie van de badkamer en twee toiletten mocht KEN ook de begane grond vloer realiseren in combinatie met een nieuwe vloerverwarming. Op de nieuwe vloer komt een prachtige keuken van onze samenwerkingspartner Van Slageren. De nieuwe vloerverwarming, tegelvloer en keuken worden dankzij onze nauwe samenwerking strak achter elkaar ingepland, zodat de bewoners snel weer kunnen genieten van hun nieuwe droomhuis. Één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

September 2024

Project in Amsterdam, Coast - Kaap

Van creatie tot realisatie: 160 m² tegelwerken met keramische vloertegels in XXL-formaat (120x120), tegelwerken voor twee volledige badkamers met tegels in XL-formaat (90x90) in combinatie met twee tegelplaten van 120x280, en tegelwerken voor één wasruimte met tegels in XL-formaat (90x90). Één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Oktober 2024

Project in Den Helder

Van creatie tot realisatie: Naast de volledige renovatie van twee badkamers en één toilet verzorgen we in dit project ook de renovatie van de keuken en de vloeren. De opdrachtgevers kiezen voor een Japandi-woonstijl. Op de begane grond gieten we een gietvloer en in de woonkamer plaatsen we een houten vloer met een Hongaars patroon, die naadloos in elkaar overloopt. Eén aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Oktober 2024

Diversiteit

Ons bedrijf is niet alleen gegroeid in omvang, maar ook in de diversiteit van de diensten die we aanbieden. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Complete vloer-, keuken-, badkamer- en toiletrenovaties
  • Keramische tegels
  • Castle Stones
  • Gietvloeren
  • Houten vloeren
  • PVC-vloeren en traprenovaties met PVC
  • Productie en montage van vloerverwarmingssystemen

Met meer dan 15 jaar ervaring creëren we exclusieve, tijdloze ontwerpen en geven we persoonlijk advies voor jouw droomvloer, keuken, badkamer of toilet. Alles afgestemd op jouw wensen, stijl, ruimte en budget.

Persoonlijke afspraak

Met meer dan 15 jaar ervaring creëren wij exclusieve, tijdloze ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw wensen en stijl. Of je nu droomt van een nieuwe vloer, een stijlvolle keuken, luxueuze badkamer of een stijlvol toilet, wij bieden deskundig advies en maatwerkoplossingen.

We beginnen met een gesprek waarin we jouw wensen, ruimte en budget bespreken. Aan de hand hiervan maken we een ontwerp dat jouw verwachtingen overtreft. Vanaf het eerste contact tot de oplevering heb je één aanspreekpunt dat je door het hele proces begeleidt.

Wij nemen alle werkzaamheden voor de realisatie van je droomproject uit handen, van planning en coördinatie tot kwaliteitsbewaking. Zo kun jij zonder zorgen genieten van het eindresultaat.

Kortom, met onze ervaring en toewijding maken we jouw droomvloer, keuken, badkamer of toilet werkelijkheid. Met één aanspreekpunt van creatie tot realisatie.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid