Project in

Den Helder

We hebben in Den Helder een prachtig project voor onze opdrachtgever mogen realiseren. Onze werkzaamheden omvatten onder andere het verwijderen van de oude vloeren, open haard, badkamer en toilet.

Vervolgens hebben we de oneffenheden van de zandcement dekvloer weggeschuurd, de radiatoren verwijderd en zijn we begonnen met het frezen van de zandcement dekvloer om onze opdrachtgever volledig te ontzorgen door middel van een nieuw 5-groeps vloerverwarmingssysteem, dat gebruikt zal worden als hoofdverwarming.

Zodra de vloerverwarming volledig is geïnstalleerd, zetten we druk op het systeem om er zeker van te zijn dat alles werkt voordat we de vloerverwarmingssleuven dichtsmeren met een krimpvrije mortel. Dit is nodig voordat we de nieuwe keramische tegelvloer gaan leveren en plaatsen.

Less is more

Wij hebben in de gehele woning gewerkt met slechts één soort keramische tegel. Deze tegel heeft een travertin-uitstraling in de kleur wit en het grote formaat 90x90.

Het grote formaat zorgt ervoor dat je in alle ruimtes rust creëert, omdat je met een groot formaat keramische tegel minder voegmortel hebt, wat ook nog eens fijner is voor het onderhoud.

Nadat al het tegelwerk in de badkamer, het toilet en op de vloer is afgerond, hebben we het project in Den Helder voltooid door hoge MDF vochtwerende plinten te leveren en te plaatsen, inclusief kitwerkzaamheden.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snelm ook eventueel via Whatsapp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige en vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mijn was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van het contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid