Persoonlijke afspraak

Ons bedrijf is niet alleen gegroeid in omvang, maar ook in de diversiteit van de diensten die we aanbieden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bouwbegeleiding en volledige ontzorging
  • Complete vloer-, keuken-, badkamer- en toiletrenovaties
  • Keramische tegels
  • Castle Stones
  • Gietvloeren
  • Houten vloeren
  • PVC-vloeren en traprenovaties met PVC
  • Productie en montage van vloerverwarmingssystemen

Met meer dan 15 jaar ervaring creëren we exclusieve, tijdloze ontwerpen en geven we persoonlijk advies voor jouw droomvloer, keuken, badkamer of toilet. Afgestemd op jouw wensen, stijl, ruimte en budget.

We zitten graag met jou om tafel om jouw droom werkelijkheid te maken. Ook nemen we alle werkzaamheden voor het realiseren van je droomproject uit handen. Met één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Unieke showroomervaring

Ontdek onze unieke showroomervaring op een oppervlakte van maar liefst 2.000 m². KEN, in samenwerking met Van Slageren Keukens & Interieur, creëert in Schagen een unieke gelegenheid waarbij u als klant op één locatie uw droomvloer kunt combineren met uw droomkeuken.

U hoeft dus niet meer met verschillende vloerstalen en/of keukenstalen door het hele land te rijden om te kijken of de keuken wel bij de vloer past of andersom. Nee, bij ons ziet u op één locatie prachtige maatwerkkeukens in elke stijl van de hoogste kwaliteit, gepresenteerd met verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan keramische vloeren, gietvloeren, houtvloeren, PVC-vloeren en Castle stones.

KEN en Van Slageren Keukens & Interieur staan voor passie en kwaliteit. We leveren elk aspect van vloer-, keuken- en interieurbouw, evenals badkamer- en toilet renovatie, en sluiten de planning naadloos op elkaar aan.

Voor een inspirerende presentatie en een vrijblijvend en betrouwbaar advies nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom, alleen op afspraak. Laat u verrassen door onze ruime en originele presentatiemethode en maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid