Persoonlijke afspraak

Met meer dan 15 jaar ervaring creëren we exclusieve, tijdloze ontwerpen en geven we persoonlijk advies voor jouw droomvloer, keuken, badkamer of toilet. Afgestemd op jouw wensen, stijl, ruimte en budget.

We zitten graag met jou om tafel om jouw droom werkelijkheid te maken. Ook nemen we alle werkzaamheden voor het realiseren van je droomproject uit handen. Met één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Unieke showroomervaring

Ontdek onze unieke showroomervaring op een oppervlakte van maar liefst 2.000 m². KEN, in samenwerking met Van Slageren Keukens & Interieur, creëert in Schagen een unieke gelegenheid waarbij u als klant op één locatie uw droomvloer kunt combineren met uw droomkeuken.

U hoeft dus niet meer met verschillende vloerstalen en/of keukenstalen door het hele land te rijden om te kijken of de keuken wel bij de vloer past of andersom. Nee, bij ons ziet u op één locatie prachtige maatwerkkeukens in elke stijl van de hoogste kwaliteit, gepresenteerd met verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan keramische vloeren, gietvloeren, houtvloeren, PVC-vloeren en Castle stones.

KEN en Van Slageren Keukens & Interieur staan voor passie en kwaliteit. We leveren elk aspect van vloer-, keuken- en interieurbouw, evenals badkamer- en toilet renovatie, en sluiten de planning naadloos op elkaar aan.

Voor een inspirerende presentatie en een vrijblijvend en betrouwbaar advies nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom, alleen op afspraak. Laat u verrassen door onze ruime en originele presentatiemethode en maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.