Project in

Den Helder

Naast het verzorgen van de badkamer en het toilet, kreeg KEN ook de opdracht om de nieuwe vloerverwarming, de nieuwe dekvloer en de nieuwe click-PVC vloer te leveren en te installeren.

De vloer is doorgelegd over de gehele begane grond, met uitzondering van het toilet, om eenheid en samenhang te creëren tussen de verschillende ruimtes. Door deze doorlopende vloer ontstaat een gevoel van ruimtelijkheid en rust, wat bijdraagt aan een harmonieuze woonomgeving. De hoogwaardige afwerking en het moderne design van de click-PVC vloer zorgen daarnaast voor een eigentijdse uitstraling en een onderhoudsvriendelijke oplossing.

Terug naar de basis

Net als op de begane grond hebben we in de badkamer en het toilet alles verwijderd: oud tegelwerk, oude elektra en leidingen, en het plafond. Alles is vernieuwd en vervolgens gestuct, zodat we weer een goede basis hebben voordat het nieuwe tegelwerk wordt aangebracht.

In de badkamer en het toilet gebruiken we elegante keramische tegels met een steenlook in het XL-formaat 60x120 cm. Op de vloer leggen we de keramische vloertegels in een wildverband legpatroon, terwijl we op de wanden dezelfde tegels in een blokverband (strak boven elkaar) aanbrengen. Door het gebruik van grootformaat tegels creëren we rust en ruimtelijkheid in de badkamer en het toilet. De steenlook tegels hebben een warme kiezelkleur met een subtiele, elegante ader in het printwerk. We hebben een bijpassende kiezelkleur voegmortel gebruikt, waardoor de voegen nauwelijks opvallen.

De opdrachtgever is zeer tevreden met de projecten die KEN heeft gerealiseerd, en wij zijn ontzettend trots op het geleverde werk. Het uiteindelijke resultaat is een moderne, tijdloze maar warme combinatie van een click-PVC vloer op de begane grond en kiezelkleurige grootformaat keramische tegels in de badkamer en het toilet, met slechts één aanspreekpunt van creatie tot realisatie.

Van creatie naar realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid