Over KEN

Wat begon als een opleiding Bouw & Timmer aan het Technisch Onderwijs Centrum, gevolgd door het kopen van klushuizen op een executieveiling en hun volledige renovatie, heeft zich in 15 jaar ontwikkeld tot een prachtig bedrijf genaamd KEN. Door de jaren heen hebben we onze expertise en vaardigheden voortdurend uitgebreid en verfijnd. Ons bedrijf is niet alleen gegroeid in omvang, maar ook in de diversiteit van diensten die we aanbieden.

Bij KEN zijn we gespecialiseerd in het importeren van hoogwaardige Italiaanse tegelmerken, die bekend staan om hun unieke design en uitstekende kwaliteit. Inmiddels is de collectie uitgebreid met Castle Stones, gietvloeren, houten vloeren en PVC vloeren. Onze passie voor design en vakmanschap komt tot uiting in elke stap van ons werkproces. Van het selecteren van de mooiste tegels en vloeren tot het leveren van een volledige installatieservice, streven wij ernaar om aan de hoogste standaarden te voldoen.

Met een focus op klanttevredenheid bieden wij een geïntegreerde service aan, waarbij klanten slechts één aanspreekpunt hebben van creatie tot realisatie. Dit betekent dat wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor het leveren van de materialen, maar ook voor het gehele installatieproces, waardoor wij een naadloze en stressvrije ervaring kunnen garanderen.

KEN is trots op de reis die we hebben afgelegd en we kijken ernaar uit om onze passie en expertise te blijven delen met onze klanten, terwijl we ons blijven ontwikkelen en innoveren in de wereld van design en renovatie.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Ons bedrijf is niet alleen gegroeid in omvang, maar ook in de diversiteit van de diensten die we aanbieden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Complete vloer-, keuken-, badkamer- en toiletrenovaties
  • Keramische tegels
  • Castle Stones
  • Gietvloeren
  • Houten vloeren
  • PVC-vloeren en traprenovaties met PVC
  • Productie en montage van vloerverwarmingssystemen

Met meer dan 15 jaar ervaring creëren we exclusieve, tijdloze ontwerpen en geven we persoonlijk advies voor jouw droomvloer, badkamer of toilet. Afgestemd op jouw wensen, stijl, ruimte en budget.

Met één aanspreekpunt van creatie tot realisatie zorgt onze full-service aanpak, samen met ons vermogen om echt te luisteren, ervoor dat wij de verwachtingen van onze klanten graag overtreffen.

Castle Stones

Keramische tegels & visgraat parket

Keramische tegels

Keramische tegels

Castle Stones

Keramische tegels

Keramische tegels & wide plank

Keramische tegels

Keramische tegels

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid