Samenwerken

Wij raken gepassioneerd door samenwerkingen met mensen en bedrijven die onze passie voor design en vakmanschap delen.

Ben je een architect, interieurontwerper, aannemer, tegelzetter of loodgieter? Dan staan we klaar om je te ondersteunen bij elk aspect van je project. We bieden exclusieve prijzen die je budget ten goede komen en helpen je met gedetailleerde 3D-tekeningen die je een duidelijk beeld geven van het eindresultaat. Onze nauwkeurige maattekeningen zorgen ervoor dat alles perfect past en goed op elkaar aansluit. Daarnaast voorzien we je van hoogwaardige materiaalmonsters, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor elk onderdeel van je ontwerp.

Hoge service

Maar daar houdt onze service niet op. Wij nemen ook graag alle werkzaamheden voor het realiseren van het droomproject uit handen. Met één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie, zorgen we voor een vlotte en efficiënte uitvoering van het project. Of het nu gaat om planning, coördinatie van verschillende vakmensen, inkoop van materialen of het bewaken van het budget, wij regelen het allemaal.

Onze samenwerking gaat verder dan alleen de levering van materialen en tekeningen. We denken met je mee en bieden onze expertise aan om ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt. Samen kunnen we een exclusief en tijdloos ontwerp creëren dat volledig voldoet aan de wensen van onze klant. Ons doel is om van ieder project een unieke en hoogwaardige ervaring te maken, waarbij vakmanschap, oog voor detail en klanttevredenheid centraal staan.

Esthetisch indrukwekkend eindresultaat

Of je nu werkt aan een groot renovatieproject of een nieuwbouwproject, wij zijn er om je te ondersteunen en te helpen om het beste resultaat te behalen. Met onze uitgebreide kennis en middelen zorgen we ervoor dat je project soepel verloopt en het eindresultaat zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend is. Samen kunnen we bouwen aan iets bijzonders, iets dat zowel jij als je klant trots maakt.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid