Project in

Den Helder

De opdrachtgevers van dit prachtige appartement liepen tijdens hun oriëntatie onze 2.000 m² grote showroom binnen en ervaarden dit als een zeer prettige en ontspannen ervaring. Ze vonden het enorm fijn dat ze niet met keukenstalen naar een vloerspecialist hoefden of andersom. KEN en Van Slageren hebben namelijk een unieke samenwerking, zodat u als klant op één locatie kunt slagen voor een complete vloer-, keuken-, badkamer- en toiletrenovatie met maar één aanspreekpunt.

Onze opdrachtgevers twijfelden heel erg over wat voor soort vloer het moest gaan worden in combinatie met de prachtige maatwerkkeuken die ze al hadden uitgekozen. Op dit moment lag er nog een witte tegelvloer in het prachtige appartement, maar die waren ze zat en ze wilden iets anders. We hebben eerst gekeken naar een houten vloer binnen onze collectie, maar zagen toch wel op tegen de krasgevoeligheid van een prachtige houten vloer. We zijn uiteindelijk geslaagd met een keramische tegel in een XXL-formaat van 30x180 cm, waarmee we zo goed mogelijk een echte houten vloer hebben proberen na te bootsen. Hartstikke mooi!

Onze opdrachtgevers zijn geslaagd voor een prachtige maatwerkdroomkeuken in combinatie met een prachtige nieuwe houtlook tegel voor de gehele woning, maar zagen enorm op tegen de verbouwing. Ze waren bang dat de huidige tegelvloer eruit gesloopt moest worden, dus wij zijn op afspraak langsgegaan om te kijken hoe de huidige situatie is. We zagen al snel dat er bij de deuren en schuifpui genoeg hoogte was om de nieuwe tegel over de huidige tegelvloer te plaatsen.

Esthetiek & praktisch gemak

Deze keramische tegelvloer met houtuitstraling is een unieke mix van esthetiek en praktisch gemak. De keramische tegels in houtlook zijn niet te onderscheiden van echt hout. De vloer is gelegd in stroken met een XXL-formaat van 30x180 cm. Een vloer waarin de warmte en charme van natuurlijk hout gecombineerd wordt met de duurzaamheid van tegels.

De rust van het XXL-formaat, gelegd in wildverband, en de uitstraling van authentiek hout geven alle ruimtes een sereen en chique uiterlijk. Dankzij de naadloze overgangen worden de verschillende ruimtes met elkaar verbonden. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en past bij iedere interieurstijl. Een tijdloze vloer waar je zorgeloos van kunt genieten.

Ervaar het gemak van onze unieke samenwerking en kom gewoon eens langs in onze 2.000 m² showroom in Schagen.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid