Maatwerk in elke smaak van de hoogste kwaliteit

KEN en Van Slageren Keukens & Interieur staat voor passie en kwaliteit. We leveren ieder aspect van keuken- en interieurbouw!

Maak een afspraak

Unieke showroomervaring

Ontdek onze unieke showroomervaring op een oppervlakte van maar liefst 2.000 m². KEN, in samenwerking met Van Slageren Keukens & Interieur, creëert in Schagen een unieke gelegenheid waarbij u als klant op één locatie uw droomvloer kunt combineren met uw droomkeuken.

U hoeft dus niet meer met verschillende vloerstalen en/of keukenstalen door het hele land te rijden om te kijken of de keuken wel bij de vloer past of andersom. Nee, bij ons ziet u op één locatie prachtige maatwerkkeukens in elke stijl van de hoogste kwaliteit, gepresenteerd met verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan keramische vloeren, gietvloeren, houtvloeren, PVC-vloeren en Castle stones.

KEN en Van Slageren Keukens & Interieur staan voor passie en kwaliteit. We leveren elk aspect van vloer-, keuken- en interieurbouw, evenals badkamer- en toilet renovatie, en sluiten de planning naadloos op elkaar aan.

Voor een inspirerende presentatie en een vrijblijvend en betrouwbaar advies nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom, alleen op afspraak. Laat u verrassen door onze ruime en originele presentatiemethode en maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Sinds 1996

Van Slageren keukens & interieur

Van Slageren Keukens & Interieur in Schagen is in 1996 opgericht door Ronald en Rita van Slageren. Na 26 jaar heeft Mark van Beek het stokje van hen overgenomen. Mark van Beek is sinds 2000 werkzaam bij het bedrijf en heeft altijd de ambitie gehad om eigen ondernemer te worden. Dit viel nu perfect samen.

In de afgelopen 22 jaar heeft Mark veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt bij Van Slageren. De brand in februari 2020 was één van de heftigste periodes. Toch zijn we daar sterker uitgekomen. KEN benaderde ons vlak na de brand en stelde een unieke samenwerking voor. Het idee was om onder al onze nieuwe keukens prachtige vloeren te presenteren om zo voor onze klanten een unieke showroompresentatie te creëren. Onze klanten slagen bij ons op één locatie voor een maatwerk droomkeuken, een nieuwe vloer en zelfs voor een nieuwe badkamer en toilet, compleet met volledige renovatie en installatie, met maar één aanspreekpunt: KEN.

Hart van de woning

KEN en Mark zijn ervan overtuigd dat de keuken en vloer het hart van iedere woning vormen en dat een gedegen en eerlijk advies hierin erg belangrijk is. “De keuken is een plek waar men samenkomt aan het einde van de dag en vanuit die plek worden de gezelligste diners voorbereid. Daar wordt gelachen, gehuild, geknuffeld en natuurlijk gekookt. Bij een droomkeuken hoort natuurlijk ook een droomvloer; ze versterken elkaar. Daarom is niet alleen de sfeer van belang, maar moet het ook praktisch zijn. Een samenspel dat de adviseurs van Van Slageren en KEN ‘gewoon’ begrijpen.”

Aan de basis van dat samenspel staan Duitse, Nederlandse en Italiaanse topmerk-keukens, die prachtig uitgestald staan in de ruime 2000m² showroom met allerlei verschillende vloeren. Het paradepaardje onder de keukens is toch wel de vsKobasto, het eigen keukenmerk van Van Slageren. De klant kan alles zelf bepalen: van de houtsoort tot de vorm van de grepen en de afwerking. En extra leuk: vanaf het eerste plankje tot het laatste likje coating; alles wordt door onze eigen vakmensen verzorgd. Wat zo uniek is aan onze samenwerking, is dat klanten niet meer de showroom uit hoeven voor een complete keuken-, vloer-, badkamer- of toilet renovatie. Bij ons kan dat op één locatie. Wij combineren prachtige maatwerkkeukens met keramische tegels, gietvloeren, Castle Stones, houten vloeren en PVC-vloeren, inclusief een complete installatieservice.

Overigens komen niet alleen (droom)keukens uit het vat van Van Slageren. Ook schuifwandkasten, televisiemeubels en ontvangstbalies worden in de werkplaats in Schagen gemaakt. “Het is toch fantastisch als interieur en keuken perfect op elkaar zijn afgestemd!

Passie en kwaliteit

Eén locatie voor complete keuken-, vloer-, badkamer- en toiletrenovaties