Project in

Den Helder

Ontdek hoe wij ruimtes tot leven brengen met oog voor detail en een streven naar perfectie. Of het nu gaat om vloeren, keukens, badkamers of toiletten, ons portfolio weerspiegelt de diversiteit van ons vakmanschap.

Minimalistisch & tijdloos design

Naast het verzorgen van twee badkamers en twee toiletten mocht KEN ook de vloer realiseren voor dit prachtige woonhuis in Den Helder. Er is gekozen voor een kiezelkleurige XXXL-vloertegel van 120x280 cm (alleen op speciale bestelling). De vloer is doorgelegd over de gehele begane grond en komt terug in de badkamers en toiletten in het XXL-formaat van 120x120 cm, zodat de verschillende ruimtes met elkaar verbonden worden en naadloos in elkaar overgaan.

De zachte kleur van deze keramische tegel vormt de basis van deze prachtige woning en harmonieert prachtig met de donkere, op maat gemaakte minimalistische keuken en het badmeubel. Door het bijzonder grote formaat van de keramische tegels zijn de voegen nagenoeg te verwaarlozen, en heb je alle voordelen van een keramische tegel met minimale voegen.

We zitten graag met u om tafel om uw droom werkelijkheid te maken en nemen graag alle werkzaamheden voor het realiseren van uw droomproject uit handen. Met één aanspreekpunt, van creatie tot realisatie.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid