Project in

Den Helder

In samenwerking met "Mooi Toch" hebben wij in Den Helder een prachtige vloer-, badkamer- en toiletrenovatie mogen realiseren.

Onze opdrachtgevers hebben gekozen voor onze robuuste Rugged Quartz-gietvloer in de kleur Summer Beach en voor grootformaat keramische tegels (90x90) in een bijpassende kleur voor de wanden in het toilet en de badkamer.

Summer Beach design

We zijn gestart met het diamantschuren en stofvrij maken van de oude tegelvloer op de begane grond. Vervolgens hebben we een nieuwe zandcementvloer gesmeerd in de badkamer, deze op afschot aangebracht in de natte ruimte en afgepapt. Hierna zijn alle grootformaat keramische tegels geplaatst op de wanden in de natte ruimte van de badkamer en op de achterwand van het toilet.

Vervolgens hebben we voor de ondergrond van de badkamervloer en de begane grondvloer een primerlaag, schraplaag en onze Rugged Quartz-gietvloer aangebracht en deze afgewerkt met een toplak. Deze prachtige robuuste Rugged Quartz-gietvloer is gegoten in de gehele woning, zodat de verschillende ruimtes met elkaar verbonden worden en naadloos in elkaar overgaan. Onze opdrachtgevers en wij zijn enorm blij met het eindresultaat. Ontdek nu het gemak van creatie tot realisatie met slechts één aanspreekpunt.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid