Project in

Den Helder

Wij hebben een prachtig project voor onze opdrachtgevers mogen uitvoeren in Den Helder. Een complete renovatie! In deze woning is werkelijk alles vernieuwd, waardoor het nu een schitterend voorbeeld is van modern wooncomfort. De woning is volledig gelijkvloers, wat zorgt voor een prettige en toegankelijke leefomgeving.

De opdrachtgevers wilden terug naar een nieuwe, solide basis en hebben gekozen voor een grondige aanpak. De oude vloeren en wandtegels in zowel de toilet als de badkamer zijn volledig verwijderd. Er is isolatie aangebracht in de kruipruimtes om het energieverbruik te verminderen en het wooncomfort te verhogen. Op de betonnen vloer is er reflexfolie aangebracht, wat bijdraagt aan een betere warmte-isolatie.

Vervolgens is er een nieuw vloerverwarmingssysteem geïnstalleerd, wat zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmte in de gehele woning. Om het geheel af te maken, is er een nieuwe zandcementdekvloer overheen gelegd. Deze combinatie van vernieuwingen zorgt ervoor dat de woning niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. De opdrachtgevers zijn zeer tevreden met het eindresultaat en genieten inmiddels van hun volledig gerenoveerde, moderne woning.

Tijdloze elegantie 

Ontdek de tijdloze elegantie van deze moderne, XXL houtlook vloertegels (30x180 cm) in grijs. Als importeur van Italiaanse tegelmerken weten wij exact aan welke kwaliteitseisen onze tegels moeten voldoen. Deze grijze XXL houtlook tegels (30x180 cm) hebben een printvariatie van 60 stuks, wat betekent dat je over 32 m² geen enkele dezelfde tegel hebt liggen! Het grote formaat tegels geeft een verfijnde uitstraling, en in combinatie met de duurzame kwaliteit is deze vloer een perfecte aanvulling op elke ruimte in huis.

Deze XXL tegels mochten wij voor onze opdrachtgever verwerken op de vloer van de hal, de woonkamer, de keuken (in combinatie met een maatwerk droomkeuken), maar ook in de badkamer en het toilet. In de badkamer en het toilet lopen deze prachtige houtlook vloertegels zelfs door op de wanden! Dit zorgt ervoor dat de ruimtes verbonden worden en een rustige sfeer uitstralen.

Deze vloer is gemakkelijk in onderhoud en combineert goed met verschillende woonstijlen.

Met de keuze voor XXL vloertegels in een grijze tint creëer je een leefruimte die tijdloos is en geniet je van de perfecte balans tussen modern design en praktische duurzaamheid, zoals deze prachtige tegelvloer in Den Helder. Ontdek nu het gemak van creatie tot realisatie met maar één aanspreekpunt.

Van creatie tot realisatie

★★★★★

Ruime showroom met grote betegelde vlakken, zodat je een goede indruk krijgt van je keuze. Ken geeft deskundig advies, denkt goed mee, hanteert scherpe prijzen en is eerlijk. Vragen worden snel, ook eventueel via WhatsApp, beantwoord. De tegelzetters en Ken zijn ware vaklui.

J. Huls
Heerhugowaard
★★★★★

Ken is een rustige vriendelijke man met duidelijke expertise. Als echte vakman voorziet hij je van uitstekend advies. Alles werd stipt volgens planning uitgevoerd, wat je tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom kan ik Ken van harte aanbevelen.

R. Udo
Landsmeer
★★★★★

De marmertegels zijn werkelijk prachtig. In de winkel ontving ik vriendelijk en deskundig advies, wat me snel overtuigde dat dit de perfecte tegel voor mij was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; elke keer als ik de badkamer binnenstap, voel ik me trots op het resultaat.

F. Schreuder
Julianadorp
★★★★★

Super mooie winkel waar vele soorten en maten vloeren te vinden zijn. Het hele proces verliep geweldig, van contact met Ken tot het keurig en netjes werken van de tegelzetters. We zijn trots op onze keramische tegels. Dus voor een nieuwe vloer ga je naar Ken.

B. Keesom
Purmerend
★★★★★

Ken heeft ons werkelijk uitstekend bijgestaan gedurende het hele proces, van het advies tot en met de uiteindelijke montage. Dankzij zijn begeleiding hebben we de perfecte oplossing kunnen vinden die precies past bij onze behoeften en stijlvoorkeuren.

M. Veldhuis
Hierden
★★★★★

Ken heeft ons goed geadviseerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. We konden de tegels ook nog een paar maanden opslaan vanwege onze verbouwing. Het contact via e-mail was goed; we werden prima op de hoogte gehouden. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.

K. Mooijer
Edam
★★★★★

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer! De travertin tegels zijn prachtig. Na lekkage was een nieuwe badkamer echt nodig. Ken heeft alles op locatie opgenomen en een compleet nieuwe badkamer verzorgd. Hij komt zijn beloftes na en afspraak is afspraak.

L. Dekker
Amsterdam Oud-Zuid